Boldog új évet kívánunk!

| Kategória: Egyéb

Nagyon boldog új esztendőt szeretnénk kívánni minden tagunknak, teljesüljön 2016-ban minden kívánság, legyen egészség és béke.
A japán horoszkóp szerint 2016 a MAJOM éve lesz. Ez február 8-án kezdődik.

Majom okos, találékony és szellemes kis állat. A majom jegyűek jó probléma megoldók, képesek csapatban is dolgozni ugyanakkor nagy önállóságról tesznek tanúbizonyságot. Ez a fürge állat játékos, fiatalos természetű, és könnyedén lendülnek át egyik feladatról a másikra.
A buddhisták tisztelik a majmot egy bizonyos fokig, ugyanakkor őt tekintik a csalás jelképének. A kínaiak a majmot eltökéltnek, okosnak és izgágának tartják. A szemükben ő nem más, mint a gátlástalan elme szimbóluma. Mivel nem kötik a lelkiismeret béklyói, nem fél kísérletezni a legőrültebb ötleteivel sem. Nem ismer lehetetlent.

Néha túlzott érdeklődésével és minden-lében-kanál természetével mások idegeire mehet. Ugyanakkor lenyűgözi környezetét az elképesztő akaraterejével, kitartásával és eredeti gondolkodásmódjával. Nagyszerű beszélgetőpartner, mivel széles látókörű és művelt. Humorával pedig minden társaságba könnyen beilleszkedik.

Rossz tulajdonságai közé tartozik a manipulatív, taktikázó hajlama és a megbízhatatlansága. A fiatalos lelke mögött egy gátlástalan kamasz lakik, és a függetlensége hűtlenségbe csaphat át. Képes minden helyzetet az előnyére kovácsolni, akár más kárára is, és ilyenkor nem érez bűntudatot.

A Majom jó és rossz tulajdonságai egyesülnek a 2016-os esztendőben, amikor is bármi megtörténhet. A jövő év bőséget és motivációt hoz magával, a Majom éve igazán optimista év lesz, bármibe is fogsz, egészen biztosan sikerülni fog!

majom