Tevékenységeink

Japán kultúrát népszerűsítő programok szervezése

Az MJBT évente több mint ötven japán kultúrát bemutató programot szervez az ország számos pontján. A legfrissebb eseményeket híreink között, a főoldalon találhatják.

Általában a következő japán kulturális programokat tudjuk megszervezni: origami papírhajtogatás, kimono bemutató és jukata öltöztetés, kalligráfia, reiki, japán irodalmi témájú előadások és workshopok, furosiki csomagolás előadás és workshop, ikebana előadás és workshop, de igény szerint a japán kultúra más területméreteiről is szervezünk programokat.

Ha  japán kulturális programok megszervezésében és lebonyolításában szüksége lenne segítségre, kérjük, forduljon bizalommal hozzánk az elérhetőségeink valamelyikén!

Klubnapok 

Az MJBT minden hónap harmadik péntekén 17:30-19:30 között tartja havi klubnapját. A klubnap olyan ingyenes rendezvény, ahol a japán kultúra egy kis szeletével ismerkedhetünk meg változatos formában, például vendégelőadók, filmvetítések, kerekasztal beszélgetések segítségével. A klubnapok helyszíne általában a Nemzetek Háza (Budapest, Bajza u. 54., mfsz. 1.)

Japán nyelvoktatás

2013. október 7-én indult el újra a nyelvoktatás az MJBT keretein belül. Kurzusaink jellemzően húsz alkalmasak, kezdő tanfolyamaink ősszel indulnak, de évközben is van lehetőség a becsatlakozásra. A nyelvtanfolyam oktatója és egyben szervezője Czifra Adrienn. Kapcsolat

Kizuna 

Negyedévente jelenik meg a japán kultúrát és a hozzá kapcsolódó programokat bemutató hírlevelünk, a Kizuna (a szó jelentése: baráti kötelék). Hírlevél archívumunkat itt tekintheti meg.