Támogassa Ön is adója 1%-ával az MJBT működését!

| Kategória: Egyéb

Itt a február, közeledik az adóbevallás időpontja. 2016. óta a NAV elkészíti adóbevallásunkat, adónk 1+1%-áról azonban továbbra is van lehetőségünk nyilatkozni, méghozzá egészen május végéig!

A Magyar-Japán Baráti Társaság olyan fontos civil szervezet, amely a szokásosnál jóval szélesebb körben fejti ki tevékenységét. Egyrészt népszerű programokat, országszerte Japán Napokat szervezünk, ilyen például a júniusban megtartott Japán Napok a budapesti Hopp Ferenc Múzeumban és másutt, másrészt tudományos konferenciák, költői fesztiválok fémjelzik a Társaság munkáját, melyekre a világ minden tájáról érkeznek előadók, vendégek.

Tevékenységünket szinte teljes egészében a tagdíjakból és SZJA 1%-okból befolyó összegből kell fedeznünk, ezért nagyon fontos számunkra, hogy minél többen segítsék munkánkat felajánlásukkal. Ehhez természetesen nem kell tagnak lenni, bármelyik magyar adózó szabadon felajánlhatja Társaságunk számára adója 1%-át.

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy adója 1%-ával minket támogat, úgy ide kattintva talál részletes segítséget. A nyilatkozatot akár az Interneten is megteheti (amennyiben rendelkezik Ügyfélkapuval), mindössze néhány kattintással! Ehhez részletes segítséget az alábbi dokumentumban talál: Hogyan ajánlhatom fel adóm 1%-át online?

Ide kattintva pedig letöltheti a nyomtatható EGYSZA nyilatkozatot. Támogatását szívből köszönjük!