Holnap küldjük az MJBT Hírnök 30. számát! – Ön feliratkozott már?

| Kategória: Egyéb

Nagy örömmel számolunk be arról, hogy immár 30. számához érkezett új, heti hírösszefoglalónk, az MJBT Hírnök! Célunk az új szolgáltatás bevezetésével az volt, hogy minden érdeklődő rendszerezett formában értesülhessen az aktuális japános hírekről. A Hírnökre feliratkozók minden héten egyszer, szerdánként kapnak egy e-mailt, benne minden hírrel, ami a megelőző egy hétben megjelent az MJBT honlapján vagy Facebook oldalán. Sőt, az is megesik, hogy egy-egy hírt a Hírnök feliratkozói olvashatnak elsőként!

Miért érdemes feliratkozni az MJBT Hírnökre?

  • Mert teljesen ingyenes!
  • Mert bármikor lemondható!
  • Mert minden MJBT-vel kapcsolatos hírről egyszerre, rendezett formában értesülhet!
  • Mert garantáltan nem marad le semmiről!

hirnok

◆ „Jó, de miért iratkoznék fel a Hírnökre, ha úgyis mindent látok a Facebookon?”

A Facebook bonyolult algoritmusokat használ arra, hogy kiszűrje, mi az, ami iránt mi, felhasználók érdeklődünk. Nem mutatja meg nekünk minden egyes oldal összes bejegyzését, amire feliratkoztunk, így sajnos könnyen előfordulhat, hogy pont egy olyan programról marad le, amin szívesen részt vett volna. A Hírnökkel ez nem fordulhat elő :-)

◆ „Tagnak kell lennem a Társaságban ahhoz, hogy feliratkozzak a Hírnökre?”

Természetesen nem, a feliratkozás bárki számára nyitva áll.

◆ „Ez is csak egy újabb hírlevél, ha egyszer feliratkozok, sosem szabadulok meg tőle.”

A Hírnök egy külön erre a célra kifejlesztett hírlevél-küldő kliens segítségével kerül kiküldésre, így az MJBT a feliratkozók e-mail címét nem kezeli és nem is tárolja. Ha valaki leiratkozik a Hírnökről, annak e-mail címe azonnal kikerül a rendszerből és garantáltan soha nem fog több levelet kapni. (Remélhetőleg azonban leiratkozásról nem lesz szó :-))

◆ „Hogyan tudok feliratkozni?”

Egyszerűen csak meg kell adnia nevét és e-mail címét az alábbi oldalon:

Feliratkozás az MJBT Hírnökre

keep-calm