Japán cserediák családot keres

| Kategória: Egyéb

Az alábbi megkeresés érkezett hozzánk:

Tisztelt Baráti Társaság!

Az AFS Magyarország Nemzetközi Csereprogram Alapítvány szervezetfejlesztő koordinátoraként egy együttműködési szándékkal fordulok Önökhöz.

Az AFS csereprogramok által középiskolás korú fiatalok érkeznek a világ minden tájáról hazánkba. A program célja a nyelvtanulás és egy „idegen” kultúra megismerése.

A diákok három, hat vagy tizenegy hónapot laknak magyar fogadócsaládoknál és tanulnak helyi középiskolákban.

Célunk, hogy a diákok számára olyan fogadócsaládokat találjunk, akik nyitottak a cserediák kultúrájának és nyelvének megismerésére.

Azért vettünk fel Önökkel a kapcsolatot, mert úgy gondoljuk Önök azok, akik a japán kultúrát a leginkább képviselik országunkban és ismernek olyan családokat, akik a kultúra iránt nyitottak és szívesen bemutatnák sajátjukat is egy külföldi cserediák számára.

Mellékletben csatolom azon diák anyagát, aki augusztusban érkezik hazánkba. Neki július 1-ig keresünk fogadócsaládot.

Amennyiben szívesen fogadnának cserediákot vagy kérdés merülne fel Önökben, kérem, keressék kolléganőmet a 06 1 225 0826-os telefonszámon vagy a timea.bozany@afs.org e-mail címen.

Bővebb információt a ww.afs.hu honlapon olvashatnak.

*Aki szívesen fogadná a 17 éves japán fiút, akit a szöveg említ, a fenti elérhetőségek egyikén tudja felvenni a kapcsolatot az AFS-el, akik elküldik neki a szükséges adatokat!