DALLAL TANULJ JAPÁNUL!

| Kategória: Egyéb

Kedves Érdeklődő!

Haraguchi Shoji, japán karmester, a Magyar-Japán Baráti Társaság Zenei tagozatának vezetője tanfolyamot hirdet a 2021/22-es tanévre a baráti társaság tagjai számára, melyen népszerű japán népdalokat, animékből ismert dalokat tanít a résztvevőknek. A dal tanulása mellett és annak felhasználásával japán társalgásra is megtanít.

A  foglalkozások 90 percesek. Ha nem tagunk, akkor kérjük, lépjen be a szervezetbe!
Jelentkezni lehet 2021. szeptember 20-ig Haraguchi tanár úrnál a  
harasho0122@yahoo.com e-mail címen.

A tanfolyam a járványtól függően jelenléttel vagy online lesz megtartva havonta egy alkalommal októbertől májusig a jelentkezőknek megfelelő időpontban.

A tanfolyam árát a tanfolyam kezdete előtt egy összegben kell kifizetni. 
Online tanfolyam esetén: 14 000 Ft
Jelenlét esetén a terembér miatt: 18 000 Ft

Mindenkit szeretettel várunk!

MJBT Vezetősége

1 thoughts on “DALLAL TANULJ JAPÁNUL!

  1. Köszörüs Zoltán

    Köszönjük Haraguchi Shoji kamerster úrnak a fáradozását! 14 éves lányom – Köszörüs Sára – nagyon érdeklődik az anime és egyéb japán dalok és japán kultúra iránt. Már meg is tanult párat japánul is. Illetvre angolból már fordított is magyarra dalt. Szeretne csatlakozni, azonban mivel több, mint 200 km-re lakunk Budapesttől ezért az online képzéshez tudunk csatlakozni illetve szeretnénk kérni, hogy a távolabb lakók érdekében mindenképp legyen online IS a képzés. (Akár a tantermi órákat felvéve, élőben, interaktív módon közvetítve.)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.