Budapesti Japán Napok 2019

| Kategória: Egyéb

Az eddigi évekhez hasonlóan a Magyar-Japán Baráti Társaság idén is megrendezi a budapesti Japán Napokat, méghozzá új helyszínen! A Hopp Ferenc Múzeum sajnos tatarozási munkálatok miatt nem tud idén otthont adni rendezvényünknek, ezért a kerti programok a Nemzetek hazával szemközti Epreskertben kerülnek megrendezésre. A két helyszín egymástól 2 perc, a Bajza utcai metró megállótól 5-6 perc sétával közelíthető meg. (1062 Budapest Bajza utca 41. és 54.) Rossz idő esetén az Epreskertben zárt helyszín is biztosított!

Mivel idén ünnepeljük a magyar-japán diplomáciai kapcsolatok felvételének 150. évfordulóját, szeretnénk látogatóinkat különlegesen kedvezményes jegyárakkal várni, hogy minél többeknek lehetősége legyen részt venni a rendezvényen. A napi jegy ára egységesen 500 Ft, 6 éves kor alatt és 70 év felett pedig a belépés ingyenes!

A jegyek az Epreskertben lesznek kaphatóak. A kasszák fél órával a rendezvény kezdete előtt nyitnak, hogy mindenki időben bejuthasson a helyszínre.

Különlegesen izgalmas programcsokorral és nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Az esemény Facebook oldala

Hangszer workshop regisztráció:
Figyelem! A regisztráció június 5. reggel 6:00-kor indul. Ezt megelőzően az űrlap azt írja ki, hogy „már nem fogad válaszokat”, de ez csupán annyit jelent, hogy „az űrlap jelenleg nem fogad válaszokat”. Június 5. reggel 6:00 után mindegyik űrlap addig fogad válaszokat, ameddig a létszám korlátok engedik. Szeretettel várjuk Önt is erre az izgalmas programra!

Próbáljon ki egy japán hangszert Takaku Keiidzsiróval! A budapesti Japán Napok keretein belül a Kiyo-Kito Taiko alapító tagjának vezetésével hagyományos japán hangszereket lehet majd kipróbálni. A workshopon csak azok tudják kipróbálni az eszközöket, akik előzetesen regisztráltak és csak azokat a hangszereket, amelyre regisztráltak. A rendezvény területére csak jegyvásárlás után biztosított a belépés, a workshopon pedig a regisztrált név bemondásával lehet majd részt venni.
Sakuhacsi
Samiszen
Sinobue