Adománygyűjtés a 2019. októberi tájfun áldozatai részére

| Kategória: Egyéb

Iwata Karin, Pécsett élő balett-táncos szeretné a Magyar-Japán Baráti Társaság tagjainak és olvasóinak a segítségét kérni az októberi tájfun okozta károk miatt:

Adománygyűjtés Nagynénémnek

Október 12-13-án pusztító tájfun söpört végig Japánban. A heves esőzést árvíz, földcsuszamlás követte, melynek következtében a szárazföldi tömegközlekedés teljesen leállt, a repülőjáratokat törölték. Az áram és telefonhálózatok kimaradása lebénította a térséget. Több ezer otthon vált lakhatatlanná.

Nagynéném és családja otthona is áldozatává vált a pusztításnak. Az áradások után maradt iszap lehetetlenné teszi a felújítást és a visszaköltözést. Új otthont kell találniuk. Ehhez szeretnék anyagi támogatást kérni. A legcsekélyebb összeg is nagy segítség lenne.

Megadom a saját számlaszámom, melyre a karácsonyi szünetig gyűjtöm az adományt. Téli hazalátogatásom alkalmával az összegyűlt összeg egészét átadom nagynénémnek.

Előre is hálásan köszönöm, köszönjük a segítséget!

Számlaszám: 11773133-00880510

Telefonszám: +36 70-252-8020

Köszönöm szépen

Iwata Karin

Az októberi tájfun többi áldozatát is lehet támogatni jótékonysági szervezeteken keresztül, többek között ezen az oldalon.