MJBT Hírnök

Feliratkozás az MJBT Hírnökre (heti hírösszefoglaló)

Feliratkozás után a megadott e-mail címre egy megerősítő e-mailt fog kapni. Az e-mail nyelve sajnos angol, amiért ezúton is elnézést kérünk. A “Yes, subscribe me to this list” gombra kell kattintani, majd a felugró ablakban a “Nem vagyok robot” bejelölése után ismét “Subscribe to list”. Ezzel a feliratkozás már kész is!

Képes útmutató

Feliratkozom

A hírlevélre való feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Magyar-Japán Baráti Társaság kezelje az Ön adatait abból a célból hírlevelét (MJBT Hírnök) Önnek eljuttassa. Amennyiben ehhez nem járul hozzá, kérjük, NE adja meg adatait! Amennyiben később dönt úgy, hogy adatait töröltetni szeretné, azt bármikor megteheti a minden levél alján megjelenő Leiratkozás feliratra kattintva. Ekkor adatai automatikusan és azonnal törlődnek.

◆Amennyiben nem találja a visszaigazoló e-mailt

Ellenőrizze a Spam/Levélszemét mappát! (Ha gmailes e-mail címmel rendelkezik, érdemes megnézni a Promóciók fület, mert elképzelhető, hogy ide keveredett a levél. Ha itt van, egyszerűen csak meg kell fogni az egér segítségével és áthúzni az Elsődleges fül alá, így a Gmail mostantól kezdve eleve ide irányítja majd a Hírnököt.)

◆Ha biztosra akar menni

Adja hozzá a levelező rendszerben az info@mjbt.hu címet a címlistához/megbízható e-mail címek listájához! (Ez egy élő e-mail cím, amire bármikor írhat társaságunknak. Minden levelet elolvasunk!)